Sprinkler
engineer/projectleider

Sprinkler engineer/projectleider

Sprinklertechniek; dat is echt een vak apart! Een specialisme waarin we jouw vakkennis goed kunnen gebruiken. Binnen Sign Security Systems hebben we een team van specialisten; sprinklertechniek, brandmeld- en ontruimingssystemen en blusgassystemen. Wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers volledig te kunnen bedienen.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Engineer / Projectleider.

Wat kun je van ons verwachten?

Waarom Zou Jij Voor Sign Security systems Moeten Kiezen

  • Je werkt in het gezelligste brandbeveiligingsteam van Sign Security Systems;
  • Een baan met diversiteit aan contacten, projecten en werkzaamheden;
  • De gelegenheid om jouw expertise in te zetten en ambities waar te maken. Zo kan je naast jouw werkzaamheden ook nieuwe beveiligingstechnieken eigen maken of projecten oppakken;
  • Je werkt bij Sign Security Ssystems een middel groot bedrijf waar zaken goed zijn geregeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, het doorlopen van vakgerichte opleidingen en doorgroeimogelijkheden.


Wie zijn wij?

Sign Security Systems is een dynamisch, groeiend brandbeveiligingsbedrijf welke wel van een uitdaging houd, gevestigd in Roosendaal. Met ons team van specialisten maken we unieke projecten: van woontorens tot 150 meter hoogte, industriële projecten, datacenters, tot kleinschalige woonzorg objecten. We hebben een open sfeer en de deur staat voor een iedereen open.

Word jij onderdeel van...

Ons team?

Sign Security Systems is een dynamisch brandbeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in complexe brandbeveiligingsvraagstukken. Spreekt deze vacature je aan, neem dan direct contact met ons op!