Projecten

Verken onze projecten! Hier laten we zien hoe onze inzet en expertise brandveiligheid transformeert. Van geavanceerde technologieën tot doelgerichte oplossingen, dit is hoe wij een veiligere wereld creëren.

Maak kennis met...

Onze projecten

Ontdek de kracht van onze projecten bij Sign Security Systems!

Welkom bij Sign Security Systems, waar we trots een reeks projecten presenteren. Onze projectpagina is een venster naar de innovatie, toewijding en expertise die we in elk project steken.

We hebben samengewerkt met diverse industrieën en organisaties om op maat gemaakte oplossingen te creëren die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Elk project vertelt een verhaal van samenwerking, vanaf de eerste conceptfase tot de uiteindelijke implementatie en opvolging. 

Onze referenties

Elk project vertelt een uniek verhaal van innovatie en succes in de wereld van brandveiligheid.

Klik op een project naar keuze en ontdek hoe wij hier aan hebben bijgedragen.

Bright toren

Midden in de stadsdriehoek, op steenworpafstand van de nieuwe Markthal en treinstation Blaak, ontwikkelt en bouwt Stebru een nieuwe landmark voor Rotterdam.

Herman Frantsenhuizen

Al ruim vijftig jaar zijn de Herman Frantsenhuizen een begrip in Vlaardingen. Mensen met een verstandelijke beperking vinden er een warm thuis, kwaliteitsvolle zorg en professionele begeleiding.

Oranje Nassaulaan 21

WJ Projects realiseert een onderkelderd appartementencomplex met zes kingsize appartementen van 200 tot 250m2 op één van de meest bijzondere plekken van Amsterdam: aan het Vondelpark

Wittenburg

Van Hollant woonzorg is het alternatief voor reguliere verzorgings- en verpleeghuizen. Een plek waar u zelfstandig, in uw eigen appartement, in een zorgzame én verzorgde omgeving woont.