Leerling
monteur BMI

Leerling monteur BMI

Brandbeveiliging; dat is echt een vak apart! Een specialisme waarin we jouw vakkennis goed kunnen gebruiken. Binnen Sign Security Systems hebben we een team van specialisten; sprinklertechniek, brandmeld- en ontruimingssystemen en blusgassystemen. Wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers volledig te kunnen bedienen.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een (leerling) monteur brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Wat kun je van ons verwachten?

Waarom Zou Jij Voor Sign Security systems Moeten Kiezen

  • Je werkt in het gezelligste brandbeveiligingsteam van Sign security systems, waarin een open structuur is;
  • Een baan met diversiteit aan contacten, projecten en werkzaamheden;
  • De gelegenheid om jouw bijdrage te leveren, je te ontwikkelen en ambities waar te maken. Zo kan je naast jouw werkzaamheden ook nieuwe beveiligingstechnieken eigen maken of projecten oppakken;
  • Je werkt bij Sign security systems een middel groot bedrijf waar zaken goed zijn geregeld, maar wel ruimte is voor jou persoonlijke omstandigheden en wensen ;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, het doorlopen van vakgerichte opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 

Wie zijn wij?

Sign security systems is een dynamisch, groeiend brandbeveiligingsbedrijf welke wel van een uitdaging houd, gevestigd in Roosendaal. Met ons team van specialisten maken we unieke projecten: van woontorens tot wel 150 meter, industriële projecten, datacenters, tot kleinschalige woonzorg objecten. We hebben een open sfeer en de deur staat voor een iedereen open.

 

Word jij onderdeel van...

Ons team?

Sign Security Systems is een dynamisch brandbeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in complexe brandbeveiligingsvraagstukken. Spreekt deze vacature je aan, neem dan direct contact met ons op!