3D
Modelleur

3D Modelleur

Brandbeveiliging; dat is echt een vak apart! Een specialisme waarin we jouw vakkennis goed kunnen gebruiken. Binnen Sign Security Systems hebben we een team van specialisten; sprinklertechniek, brandmeld- en ontruimingssystemen en blusgassystemen. Wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers volledig te kunnen bedienen.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een 3D modelleur.

Korte omschrijving

Als BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor het modelleren van de Brandbeveiliging installaties. Dit doe je voor aansprekende projecten binnen de woningbouw, infrastructuur, utiliteit en industrie. Denk hierbij aan woontorens en zorgwoningen, sluizen en tunnels, (petro)chemische industrie en overheidsgebouwen. Als modelleur ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen aan de hand van een voor ontwerp, welke door de specialist engineer wordt opgesteld.

Wie zijn wij?
Sign security systems is een dynamisch, groeiend brandbeveiligingsbedrijf welke wel van een uitdaging houd, gevestigd in Roosendaal. Met ons team van specialisten maken we unieke projecten: van woontorens tot wel 150 meter, industriële projecten, datacenters, tot kleinschalige woonzorg objecten. We hebben een open sfeer en de deur staat voor een iedereen open.

Word jij onderdeel van...

Ons team?

Sign Security Systems is een dynamisch brandbeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in complexe brandbeveiligingsvraagstukken. Spreekt deze vacature je aan, neem dan direct contact met ons op!