Neste Oil Europoort

Neste Oil is een Finse onderneming, die in Finland al een aantal Bio diesel raffinaderijen heeft gebouwd. Eind 2008 is de bouw gestart van een Bio diesel raffinaderij in zowel Singapore als in Rotterdam Maasvlakte. De engineering en de directievoering voor beide raffinaderijen was in opdracht gegeven bij Technip in Rome.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij begin 2010 benaderd om de handboeken te verzorgen voor de sprinkler-, schuim-, gasblus- en brandmeld- en ontruiming systemen en handblusmiddelen. Gedurende deze activiteiten zijn wij daarnaast verzocht het project management te gaan verzorgen voor de laatste fasen van het project; afronding installatie, inbedrijfstelling en handover.

De sprinkler-, schuim-, brandmeld- en ontruiming systemen zijn van een inspectie certificaat voorzien en Neste Oil heeft deze nieuwe, Europa's grootste, bio-diesel plant kunnen opstarten.

Inmiddels verzorgen wij voor onze opdrachtgever het contract management voor het onderhoud aan de brandbeveiliging installaties !